Puulaakit

HUOM!    HUOM!
Koska suurimmalla osalla pelaajistamme on vapaa-ajan tapaturmavakuutus, niin päällekkäisvakuuttamisen välttämiseksi PELAAJIA EI OLE järjestäjän puolesta vakuutettu (vakuutusmaksut luonnollisesti kerättäisiin pelaajilta). Kehoitamme pelaajia tarkistamaan vakuutusturvansa ja tarvittaessa hankkimaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Muistutamme vielä, että salibandyliiton lisenssi korvaa ainoastaan salibandyliiton sarjoissa ja seuran harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

Puulaakissa pelataan kolmella eri sarjatasolla. Sarja on kaksinkertainen. Syyskauden sijoitusten perusteella joko noustaan tai pudotaan sarjatasoissa. Kevätkaudella ratkaistaan Rauman mestaruus.

Jokaisen puulaakipelaajan on rekisteröidyttävä pelaajarekisteriin (muuten ei voi osallistua puulaakipeleihin). Paina  tästä ja rekisteröidy pelaajaksi. Lue toimintaohjeet eli käy hetken päästä lukemassa sähköpostisi ja toimi ohjeiden mukaan eli klikkaa sinisen palautustekstin päältä niin aktivoit tunnuksesi ja salasanasi). Vasta tämän jälkeen rekisteröitymisesi on valmis.

HUOM! JOS OLET EDELLISELLÄ KAUDELLA TAI KESÄLLÄ REKISTERÖITYNYT pelaajarekisteriin, mutta joukkueesi lopettaa tai muuten vain siirryt pelamaan johonkin muuhun joukkueeseen, ILMOITA SIITÄ TROPPIIN. ÄLÄ SIIS REKISTERÖIDY UUDESTAAN, ÄLÄKÄ KIRJAUDU VIERAILIJAKSI TOISEEN JOUKKUEESEEN!! (Vierailija on pelaaja joka käy toisten harkoissa).

TROPIN HENKILÖKUNTA TEKEE KAIKKI PELAAJASIIRROT.